NC Tech AS

Vår liste over produkter som er utviklet er bred, og vi har ferdighetene til
å utvide den for å oppfylle kundens spesifikasjoner.

Offshore & Marine Kraner

NC Tech kan tilby skreddersydde løsninger for offshore og marine kraner. Krantypen variere i henhold til kundens forespørsel, og designet vi tilbyr er: Luffing jib kraner, Knuckle jib kraner, Teleskopkraner og Lette kraner.

Funksjonaliteten kan omfatte konstant spenning (CT), Active Heave Compensated (AHC) og Passive Heave Compensated (PHC). SWL i vårt omfang varierer fra 5t til 600t.

Kranene kan klasse sertifiseres av DNVGL.

5t-20m-ofs-crane-1

Flerbruksvinsjer

NC Techs mulighet til å tilby en skreddersydd vinsj er velkjent. Den type marine og offshore vinsjer vi kan tilby er:

  •  Marine: Fortøyningsvinsjer, Anchor Windlass, Rope Spooling vinsjer, Slepevinsjer, Ankerhåndtering Slepevinsjer, Tugger-vinsjer, Capstan-vinsjer, Manrider-vinsjer, Lagringsvinsjer;
  • Offshore: Subsea vinsjer, Løfte vinsjer, Dobbel / Trippel Trommel vinsjer, Verktøy vinsjer, Nett Håndtering vinsjer.
Funksjonaliteten kan omfatte konstant spenning (CT) og Active Heave Compensated (AHC). En funksjon som er spesielt brukt for subsea-applikasjoner. SWL i vårt omfang varierer fra 150 kg til 50 tonn. Vinsjene kan klassesertifiseres om nødvendig, spesielt av DNVGL.
winch

Offshore Luker & Dører

Muligheten til å designe og produsere dører og luker slik kunden etterspør for ulike skipstyper kan leveres, inkludert AHTS, PSV, OSV og spesialfartøy.

AUV hangar dør er et av utstyrene på OSV, to stk AUV Hangar dører ble designet av NC Tech i henhold til DNVGL og relevante regler og designstandard. De er hydraulisk styrt, og sikret for høye bølger og kraftig vind for å takle effektene av ugunstig vær.

hatches

AUV Travers Kran

NC Tech spesiallagde Traves Kraner kan tilbys etter behov fra våre kunder. SWL varierer fra 1t til 80t. Derfor kan alt utstyr designes og bygges i henhold til klassebestemmelser, relevante regler og designstandard.

De er helt utvalgte, betjent og sikret for sikker drift i høye bølger og kraftig vind, og dermed håndtere påvirkningene av ugunstig vær. Vi hjelper våre kunder med å oppnå mest mulig effektivitet, sikkerhet, holdbarhet og kostnadseffektivitet. Vi leverer derfor ikke bare utstyret, men gir også utmerket service innen levetiden til hvert utstyr levert av oss. Vi setter kundene våre først og sikrer at den beste service alltid blir levert.
traversing

ROV LARS System

NC Tech er egnet for å designe og levere tilpassede Launch and Recovery Systems. Våre kunnskaper og evner ligger i SWL området fra 1 til 600 tonn.

Utstyret kan designes og bygges i henhold til klassesamfunnsbestemmelser, relevante regler og designstandard. Den er fullt hydraulisk betjent, sikret for sikkerhetsdrift i høye havstater og høy vind, og takler dermed effekten av ugunstig vær.

Den siste tiden har vi levert en 40t ROV LARS-sertifisert i samsvar med DNVGL. Gjennom prosjektet var kostnadseffektivitet og leveringstid viktige mål som ble oppfylt.

a-frame-installation-in-tenerife-10

Kontrollsystemer

Vår kunnskap om kontrollpaneler gjør det mulig for oss å tilby skreddersydde løsninger som inkluderer PLC, SCADA, elektrisk design egnet for eksplosivt miljø. Derfor tilbyr vi Ex p-beskyttelsesmetode på paneler når store komponenter eller systemer skal lokaliseres i et farlig område. Vi kan også tilby trykkpaneler, Ex d paneler og Ex e paneler.

SIMANTIC S7 er den mest brukte i automatiseringssystemer i dag, men Allen Bradley-løsninger er og en mulighet, som kan diskuteres. Vår kunnskap om SCADA-prosjekt er også veldig bredt, og vi er fokusert på kostnad og rask levering av prosjekter.

04_07_control_system

Hydraulic Power Unit

NC Tech hydrauliske avdeling er godt forberedt på å designe og produsere alle slags HPU. Våre designspesifikasjoner variere fra 30l/min til 6000l/min, og maksimalt arbeidstrykk på opptil 690bar.

Vårt hydrauliske system er basert på industristandarder, lite støy og mindre vibrasjoner. Våre ingeniører har erfaring i  HPU design og utvikling i over mer enn 10 år, og med god støtte fra våre leverandører klarer vi å gjøre suksess.

Vi er ikke bare flinke til å tilby standard design, men er også dyktige til å tilpasse produktet til sluttbruker. Før kontraktsignering blir det lagt frem en 3D modell av selve produktet for å sikre at den minste detalj blir ivaretatt.

04_08_-hpu-2

Offshore Tørris Containere

Hensikten med å ha tørris på forespørsel til offshoreoperasjoner førte til at NC Tech skapte den portabel tørris container løsningen som kan settes på hvilket som helst fartøy eller plattform. Containerens standardstørrelse er ISO 15ft container.

Tørris-teknologi er en mye tryggere og renere enn den konvensjonelle sandblåsingen. Dette blir den foretrukne metoden for vedlikehold for fjerning av maling, rensing av ventilasjon anlegg og overflate behandling. Vi kan tilby en full pakke med tørrisutstyr.

Vår tørris container er Offshore DNV-klassifisert og ATEX Group II zone2, Norsok design og CE-merking.

boezsmcj

Flerbruks Offshore Containere

NC Tech er åpen for å diskutere ditt samarbeid i utvikling og produksjon av prosesscontainere og HMI-containere, for eksempel: osmose-container, melkeproduksjonsbeholder, kjemiske prosesseringsenheter, kjemiske reaktorenheter, destillasjon, mat og drikke, in-line blandingssystemer.

Hvis du har noen ytterligere idé om hva du ønsker å bygge, kan du diskutere det med oss.

purpose

Vi skreddersyr utstyr fit-to-purpose!