NC Tech AS

Vårt selskap er fokusert på Offshore og Marine Industries.
Vi er en foretrukket partner i utvikling, konstruksjon og styring. Vi skreddersyr og tilpasser løsninger og tjenester.

kjenner oss bedre

NC Tech AS er et ungt og dynamisk selskap som skiller seg ut innen innovasjon. Vi driver daglig med design, produksjon, styring av Offshore/ Marine prosjekter og utstyr.

Vi er et tverrfaglig team med ingeniører og gode ledere med lang erfaring innen Offshore design og prosjektledelse. NC Tech AS har stort fokus på leveringstid hvor som helst i verden, og rask respons på kundens forespørsler, mens vi i tillegg tar hensyn til kostnader.

Vi har omfattende kompetanse på forskjellige områder, dette har vi tidligere bevist ved levering av produkt/ prosjekter fra konsept til sluttprodukt, som har oppfylt kundens krav og forventninger.

VÅRT OPPDRAG

VÅRT OPPDRAG

Undersøk, vurder og utvikle engineering Offshore og Marine utstyr. Finne løsninger som sikrer investeringsavkastning for interesserte parter, kundetilfredshet, problemløsning og respekt for våre verdier.
VÅR VISJON

VÅR VISJON

Å være den foretrukne ingeniørpartneren som skaper løsninger for klienten, og dermed tilføre verdi til alle involverte parter. Vi tar og hensyn til lønnsomhet, integritet, bærekraft, kvalitet og sikkerhet.
VÅRE VERDIER

VÅRE VERDIER

  • Klientfokus
  • Etisk oppførsel
  • Sosialt og miljøvennlig ansvar
  • Bærekraftig
  • Samarbeid
  • Lojalitet
  • Integritet
  • Lik mulighet
  • HMS

VÅR STRATEGI

NC Tech AS er i seg selv et integrert ingeniør og prosjektstyringsselskap, med et bredt nettverk av partnere. Vi har designet og produsert et bredt utvalg av Offshore og Marine utstyr som for tiden er i bruk.

Vår Strategi er fokusert på våre kunders utfordringer og krav, og vi kan tilby tjenester innen Prototyper, FEED, Pre-engineering, Detail engineering, Prosjektledelse og fullstendige EPIC-prosjekter.

Vi gleder oss over å støtte og følge våre kunder fra start til slutt, for å oppnå dette lytter vi til kundens ønske og sluttbrukeren. For å oppnå dette, er utstyret toppmoderne og skreddersydd for å passe kundespesifikasjoner og sluttbrukerkrav, og bruker vår solide kunnskap og feltprøvde erfaring.

Vi har en klientsentrert filosofi formet av vår erfaring og dedikasjon til suksess, der vi bryr oss om etikk og beskyttelse av mennesker, miljø og eiendeler.

Hvor er vi

NC Tech AS er til stede i 6 land og 4 kontinenter, gjennom partnerskap og kontorer, for å kunne tilfredsstille kundens globale krav.